Over mij, Geertje Ernest

Ik ben geboren en opgegroeid in Beek en Donk en na wat omzwervingen ben ik hier weer terug gekomen en woon ik hier met mijn man, zoon en dochter.

Na mijn beroepsopleiding heb ik met veel plezier gewerkt in de dienstverlening voor mensen met een beperking. De grootste uitdaging en ook meteen het mooiste van mijn werk was het vertrouwen krijgen van mensen die een steuntje in de rug nodig hadden, die zoekende waren naar een nieuwe stap in hun leven.

Ondanks het plezier in mijn werk, voelde ik dat voor mij de tijd was aangebroken om te gaan luisteren naar de kracht die ik van binnen voelde borrelen. Met een open vizier ben ik mijn zoektocht begonnen. Mijn ervaring met Tai Chi heeft ertoe geleid dat ik de keuze heb gemaakt om Traditionele Chinese Geneeswijzen te gaan studeren. Mijn kennismaking met Academie Bo Yi gaf me zoveel energie, ik had mijn nieuwe weg gevonden!

Ik heb studies afgerond in Tui Na therapie en klassieke Acupunctuur. Mijn studie gaf me niet alleen inzicht in de Chinese kijk op mensen en gezondheid. Ik ben ook anders gaan kijken naar mezelf, naar mijn levensstijl en naar de keuzes die ik heb gemaakt in mijn leven.

Het is voor mij een mooie weg van persoonlijke groei en ontwikkeling, waarbij ik voel dat ik nog lang niet uitgeleerd ben.

‘Mijn passie is om op een holistische wijze mensen met acute en/of chronische klachten te behandelen, waarbij de persoon en diens gezondheid centraal staan.’